Skip to main content

Een therapieweek voor jezelf of je relatie in Spanje

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Dat alles in je leven om werk en gezin draait? Zijn jullie elkaar onderweg kwijt geraakt? Vraag je je af waar de liefde is gebleven? Twijfel je en denk je wel eens aan scheiden? Vraag je je af waar je goed aan doet?
Therapieweek

Maak een nieuwe start en laat de liefde weer bloeien

 • Heb je het gevoel dat je grotendeels functioneel bezig bent om de ‘BV’ draaiende te houden?
 • Misschien hebben jullie een succesvol leven opgebouwd met alles erop en eraan en toch kun je je volstrekt eenzaam voelen en elkaar in de loop van de jaren kwijt zijn geraakt
 • Wellicht ben je verliefd geworden op een ander maar wil je je gezin niet kwijt en voel je je verscheurd tussen je verlangen en je verantwoordelijkheid, wat nu?
 • Wellicht probeer je erover te praten, maar zonder succes en heb je het gevoel dat steeds dezelfde argumenten en standpunten voorbijkomen, zonder dat dit bijdraagt aan een oplossing.
 • Jullie zijn al zolang samen en de fut is er een beetje uit de relatie en je zou wel weer nieuw leven erin willen blazen, zou dit nog mogelijk zijn vraag je je af?
Willen jullie ontdekken hoe jullie elkaar weer terug kunnen vinden en hoe de liefde weer kan opbloeien? Willen jullie dit in een fijne en ontspannende omgeving doen? Dan nodig ik jullie uit voor een therapieweek.

Therapieweek in Spanje

In het levendige en historische centrum van Valencia in Spanje, op het zonnige eiland Ibiza, in de Alpen, op een kasteel in Frankrijk of op een willekeurige andere locatie; Al vele jaren verzorg ik therapieweken in het buitenland.
De combinatie van een fijne omgeving, weg van de dagelijkse hectiek en sleur, intensieve gesprekken en het genieten van de ambiance werkt heilzaam. Het zorgt ervoor dat je tot rust komt, inzicht krijgt, elkaar beter gaat begrijpen en elkaar hervindt en samen een nieuwe start kunt maken.

Om jullie privacy te waarborgen en de maximale aandacht te kunnen geven, werk ik altijd exclusief met één stel of individueel en niet in groepsverband.

Wat kunnen jullie van de therapieweek verwachten?

 • Jullie ontdekken hoe je weer plezier kunt hebben in je leven en relatie
 • Jullie ontdekken hoe de liefde en passie weer kan opbloeien
 • Jullie krijgen inzicht in jullie situatie en waarom jullie relatie in een sleur of crisis is beland
 • Jullie worden je bewust van jullie eigen rol en communicatiepatronen
 • Jullie ontdekken jullie eigen valkuilen en blinde vlekken
 • Jullie leren om op een open en eerlijke manier met elkaar te communiceren
 • Jullie leren hoe jullie conflicten op een goede manier kunnen oplossen
 • Jullie ontdekken hoe jullie elkaar weer kunnen hervinden
 • Jullie leren hoe je oude pijn kunt loslaten

Locatie therapieweek: Historisch Valencia in Spanje

Al vele jaren kom ik in Valencia, een prachtig historische stad aan de kust van Zuid-Spanje waar je ook in de winter kunt genieten van de zon. Het is daar dan vaak meer dan 20 graden zodat je heerlijk op een terras kunt zitten, terwijl het in Nederland koud en regenachtig is.

In het oude centrum verblijven jullie in een prachtig appartement dat van alle gemakken is voorzien. Een prima uitvalbasis om de stad te leren kennen, 's avonds door het park te wandelen of naar het strand te gaan. In Valencia kun je heel goed fietsen en het is zeker de moeite waard om die eens te huren.

Kosten exclusieve therapieweek

De kosten zijn afhankelijk van de locatie, de gekozen periode en de reis- en verblijfskosten.
Deze week kan ook individueel en zakelijk geboekt worden als coaching of trainingsweek. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten van de therapie. Wil je weten waar je recht op hebt? Neem contact met mij op voor meer informatie.
Willen jullie weten of de therapieweek iets voor jullie is? In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we jullie situatie bespreken en kijken of dit voor jullie de juiste aanpak is.